Weefwerk

Weefwerk
Wát een vrijheid voor het weefwerk.. eindelijk van het getouw

maandag 29 oktober 2012

Het is lang geleden dat ik heb geschreven. Veel jarigen, waarvoor ik iets gemaakt heb. Tijd om het te fotograferen was er niet, omdat het bijna direct na het maken in cadeaupapier is verpakt.

Mijn oudste kleindochter mocht een slaapfeestje houden voor haar verjaardag en ook ik was daarvoor uitgenodigd.
Papa en zusje Sophie gingen uit logeren.

Tot nu toe hebben we bijna.ieder jaar op de verjaardag geknutseld. Kleindochter Iris bedenkt wat ze wil gaan doen en wij zorgen voor de spulletjes.
Het programma dit jaar bestond uit: chocoladefonduen (fruit, spekjes, biskwietjes, soepstengels, popcorn in de warme chocolade dopen), cadeautjes uitpakken, hotfixsteentjes op bekleed doosje en een portemonneetje "solderen", in de pyama een film kijken van Carry Slee en dan "slapen".
Het knutselen was een groot succes! De spanen doosjes zijn beplakt met stofjes, vilt en daarna versierd met de zg. diamantjes en de portemonneetjes zijn ook versierd. Met grote betrokkenheid is er een aantal uren gewerkt.
Het is mooi om te zien hoe kinderen samenwerken, samen "het leven" delen.
Een geweldig feest voor de kinderen, maar als oma en mama moet je er geen 4 van in een maand hebben, dat hou je niet vol!
Het was een gezellig niet-slaapfeestje, waarbij de stembanden goed getraind overkwamen, want wat hébben sommige dametjes een volume!


2 opmerkingen:

  1. Wat gezellig met al die meisjes, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fantastisch verjaardagsfeestje. Leuk om zo bezig te zijn met al die jonge dames...... een hele organisatie; er zijn hele leuke dingen gemaakt, maar vooral het samen bezig zijn is heel belangrijk.
    Je hebt maar direct een hele serie berichten gemaakt... ik ga ze allemaal lezen. Tot een volgende keer en groeten van Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen