Weefwerk

Weefwerk
Wát een vrijheid voor het weefwerk.. eindelijk van het getouw

woensdag 26 september 2012

Dit mooie wandkleed heb ik voor mijn 65ste verjaardag gekregen.

Het bestaat uit verschillende "lapjes", gemaakt door familie en vrienden. Ook alle kleinkinderen hebben meegedaan.
Een vriendin heeft het kleed in elkaar gezet. Ze heeft iedereen gevraagd iets in te leveren , het idee is in het begin van het jaar al ontstaan en alle betrokkenen hebben een maand of zeven hun mond gehouden. Knap, hoor!!
De plaats voor het kleed was ook al bedacht en zelfs het ophangen is in het diepste geheim gebeurd, terwijl ik buiten beziggehouden werd met cadeautjes en felicitaties.
IK BEN ER HEEEEEEEEL BLIJ MEE!!!!!!

2 opmerkingen:

 1. Dat je blij bent kan ik me heel goed voorstellen. Wat een prachtig cadeau. Zoiets moet georganiseerd worden en mijn complimenten voor wie hier de leiding in had!! Ik denk dat alle makers best lol gehad hebben omdat jij er niets van wist.
  Al je berichten van de afgelopen week heb ik nu wel gelezen, maar ik was een aantal dagen weg. Wat ontzettend leuk dat je kleinkinderen ook interesse voor textiel en weven in het bijzonder hebben. Het tasje is super; is je kleindochter een paarden meisje?? Fijne zondag en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een vriendin had samen met mijn dochter de leiding en vooral mijn dochter, die ik vaak spreek vond het erg moeilijk om zich niet te verspreken.
   En wat het paardenmeisje betreft, ondertussen zijn er drie die paardrijden en het meisje van het tasje is nog niet oud genoeg. Ja, ja, en dan tye bedenken dat achter ons huis regelmatig twee paarden lopen die graag appeltjes en brood lusten.......

   Verwijderen